Finurligt, fränt och fyndigt..

… ja men visst ska väl ett firmanamn vara det? På min lista över tänkbara namn till min lilla enskilda firma har jag nog täckt in alla kombinationer av ordet ”hund” man kan tänka sig och på alla möjliga och omöjliga språk dessutom. Nu verkar det tyvärr som om det är fler innan mig som också funderat precis som jag så alla de där finurliga, fräna och fyndiga namnen är upptagna! Men skam den som ger sig, snart dyker det nog upp det där världsbästa namnet. Tills dess fortsätter jag klura så det knakar i hjärnbarken.
wpid-screenshot_2014-05-08-13-16-13.png

Tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>