Den som letar han finner…

I helgen har det varit nosarbete på agendan för hundarna både lördag och söndag. Även om Quintus kropp ska vila nu så behöver han få använda sin hjärna för att inte få nippran. Så igår fick det bli spår för honom och Melvin fick leta reda på syrrans ungar som ideligen ”försvann” i skogen. Tur för mig så fick hon med sig alla barnen hem.
Gårdagens träning gav mersmak så idag fick Quintus åter spåra pinnar men Melvin fick prova på ett blodspår som vi inte gjort på ”100 år”. Melvin hade inte glömt bort tjusningen med att hitta rådjursklöv! Efteråt var hundarna nöjda med sina skogsfynd och jag nöjd över att de jobbat sig trött och dessutom gjort ett finemang jobb.
I det här regniga tråkiga vädret är det rätt skönt med trötta och nöjda hundar, liksom lättare att slöa till själv i soffan då. Fast nu får vädret snart ta och bli lite bättre då semestern snart stundar…
wpid-2014-06-29-20.58.59.jpg.jpegwpid-2014-06-29-21.06.07.jpg.jpeg

wpid-2014-06-29-21.01.38.jpg.jpeg

Bookmark the permalink.

One Response to Den som letar han finner…

  1. Linda says:

    Vilken härlig helg ni verkar ha haft!! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>