Poolhäng

Idag drog jag och hundarna till Sundsvall för att de skulle få simma lite. Har ju haft ett litet ofrivilligt uppehåll på simmet några veckor då tiden helt enkelt inte funnits. Men för att inte tappa all den fina kondition och ”belgian blue” muskler vi byggt upp under vintern så fick vi helt enkelt ta oss tid idag.
Jämarns vad roligt de tycker det är att guppa runt där i poolen. Quintus liksom yyyylar innan jag hunnit få på honom flytvästen och låtit honom hoppa i. Sen simmar han och samlar leksaker runt runt i poolen. Melvin han vill gärna ha en leksak i munnen + någon godis då och då.
Snart kan vi väl börja simma utomhus då vattnet blivit liiite varmare.

När hundarna var nöjda drog jag på Birsta en sväng för att shoppa lite. Som vanligt ledsnade jag innan jag ens hann komma dit så det blev det nödvändigaste shoppat innan vi styrde kosan hem igen.

Även idag så har Melvins dotter presterat då hon gick och vann Beardismästerskapet i Rallylydnad. Grattis Izzie!

Tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Poolhäng

 1. Linda says:

  Härligt med poolhäng, är väl bara drinken som fattas ;)

  Tack för grattiset!!! <3

  • Keli says:

   You mean I don’t have to pay for expert advice like this anyeorm?!

  • Laurel, this is a great post. (lol first i thought you were moving lol)but yes, God is in it even if we don’t understand… that’s where i’m at.. and i’m okay with that!amydeannes last blog post..

  • http://www./ says:

   Cette empreinte de la semelle du diable me rappelle les contes de Vendée où le diable danse toute la soirée avec une fille. Lorsque une femme le reconnait au feu sous ses pieds et le nomme tout haut, il s'enfuit mais, de rage, griffe le mur en sortant. Bien sûr on peut voir ses traces sur de vieilles maisons ! A bientôt Mathilde.

  • Hi Joanne if you watch the FAQ video you will see that the amount you fold the macarons makes a big difference to what they look like, you are likely to end up with over-mixed flat macarons by the time you add the second colour. I would suggest instead making 1/4 of the recipe at a time.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>