Sulviken – klick!

Helgen har tillbringats i Sulviken på kurs. Klicker stod på schemat denna gång och den innehöll en hel del praktisk övning. Timing och precision som är en rätt viktig grej i klickerträning är inte alltid lätt bara så ni vet. Tyr och Doris som fick agera försökshundar i min grupp gjorde ett enormt jobb med att förstå vad vi ville med våra klick, studsande godisar och fastfrusna fötter. Men vi fick i alla fall med oss en hel del kunskap om belöningsplaceringar, förstärknings scheman, mönsterträning och en massa annat. Dessutom fick vi igen alla blocktentorna för att kunna plugga till slutprovet i september. Borde börja plugga redan nu om jag ska få allt att fastna någonstans på  min hjärnhårddisk med ont om utrymme.
wpid-2014-06-18-10.17.27.jpg.jpegTyr och Jossan
wpid-2014-06-18-10.22.23.jpg.jpegRoxanne och Doris

Tanken var att vi skulle gå upp en tur till Suljätten på lördag kväll men då det blåste isvindar fixades det en tipsrunda och grillning på hemmaplan istället. Jag och Linn gick tipsrundan tillsammans och troligen hade hon strulat till numren på frågorna eller nåt då vi inte fick alla rätt när vi rättade. ;-) Som vanligt bjöd helgen på en hel del skratt, energiboost och total utmattning dagen efter.
wpid-2014-06-18-10.26.51.jpg.jpeg

wpid-2014-06-16-22.31.23.jpg.jpeg”Strike a pose”!

Väl hemma blev det soffläge och tidig kväll. Man kan ju tycka att en sån här helg borde vara lite jobbig även för hundarna men just när jag började halvdåsa i soffan dunsade Melvin ner en träapport och ett cerat i magen på mig. Tyckte tydligen att det var dags för träning men fick nöja sig med ett grisöra istället.

wpid-2014-06-18-10.24.50.jpg.jpegTanana och Quintus, nyfunna vänner!

 

Tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Sulviken – klick!

  1. Roxanne says:

    Hahaha, vad snygg man är då xD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>