Teaterapan

wpid-img_20140530_110639.jpgÄven i år fick jag och Melvin frågan om vi inte kunde köra en liten uppvisning på Brukshundklubbens ”Hundens Dag”. Liksom ifjol visade jag upp lite saker man kan använda sig av hunden i hemmet. Ifjol var temat ”gonatt” dvs Melvin hämtade tandborsten, vi läste en bok, han klädde av mig jackan mm. I år körde vi en fortsättning på det temat ”gomorron”: Melvin väcker mig genom att dra av mig täcket, hämtar kläder, vi gör morgongympa, han dukar fram lite frukost och hämtar tidningen. Då vi började träna lite sent gjorde Melvin om en del i manuset efter eget tycke och smak men som tur är så verkar publiken gilla när det liksom inte görs precis som det är tänkt. Tur det! ;-D Det spelades in en liten film på oss och jag ska se om jag kan få in den här i bloggen vid tillfälle.

900

Tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Teaterapan

  1. Linda says:

    Ser framemot att få se videon sen!!

  2. Pingback: Millieville – bloggen! » Blog Archive » allroundhunden Melvin

  3. Pingback: Millieville – bloggen! » Blog Archive » allroundguldhunden Melvin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *