Valpträff x 2

Men nu äntligen har jag fått till resebokning både för resan ner till Blekinge och hem igen. Jag och hundarna ska nämligen på valpträff. x 2 dessutom! Melvin och hans tre syskon ska träffas, tillsammans med hussar och mattar och kanske även uppfödare. :-) Hör kanske inte till vanligheten att valpträffen består av fyra stycken 11-åriga syskon. :-) Dessutom får ju Quintus chansen att träffa sin syster så det blir ju valpträff även för dem.
Ska bli så väldans roligt!!

wpid-20131117_112537.jpgRedo för en tågresa grabbs?!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>