Ok ni har väl märkt att det varit öken här va…?!

Oj vad tiden går!!

Inser att jag var in här och skrev senast i september ifjol. Borde lova bättring där men vis av erfarenhet vet jag att det inte är någon mening att lova det.

Mycket har hänt sedan sist. I helgen var det ett helt år sedan min pappa gick bort. På ett sätt känns det som igår han gick bort och på ett annat känns det som jättelänge sedan. Det har varit jobbigt att vara med om allt för ”första gången” sedan pappa dog. Första födelsedagen utan honom, första julen osv. Det är smärtsamt hur man saknar men något man får lära sig leva med.

Jag kämpar på med utbildningen till fysioterapeut. Övning, övning, övning verkar vara ledorden. Fritid är något jag inte riktigt har överflöd av, men då detta är något jag verkligen vill får det lov att kosta lite. Just nu försöker jag med konststycket att prioritera så att jag får tiden att räcka till. Något jag helt klart måste bli bättre på.

Det har verkligen varit en dålig vinter i år. Precis när jag kom igång med att åka skidor försvann snön och vägarna förvandlades till isgator. Numer är broddarna mina bästa vänner och jag hörs ofta komma klapprande efter vägarna likt en extremt försiktig gammal gumma.

Ok, nu gör jag ett försök med att hålla bloggen lite mer uppdaterad. Förhoppningsvis kommer jag att ha massor med roliga/tråkiga/onödiga saker att berätta om här framöver. Ni får kika in och kolla vad som är på G helt enkelt. ;-)

 

Bookmark the permalink.

One Response to Ok ni har väl märkt att det varit öken här va…?!

  1. Linda says:

    Ser framemot lite blogginlägg framöver! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>