Lokalt reportage och annat smått och gott

I torsdags gjorde jag debut i radio… blev intervjuad av radiovästernorrland pga JAIK-klassikern som förvandlades från skidlopp till stavgångslopp. Det var visst värt att uppmärksammas så både radio och tidning hörde av sig. Nervöst att bli intervjuad i radio, inte alls roligt att höra sin egen röst.. Tidning går ju lite bättre och lyckas man bara få reportern att fota på långt håll kan det bli riktigt bra. ;-) Klassikern avlöpte smidigt och det var en riktigt trevlig dag med solgass.
wpid-20150313_152515.jpg

I söndags (gör ett kors i taket nu) fick hundarna premiärspåra. Riktigt skoj även om det endast blev lägdespår på ca 350m. Alltid något. Helt otroligt att det är så lite snö att det går att spåra redan. Nog för att jag saknar snön men att det går att lägga spår får ju räknas som ett +. wpid-2015-03-17-10.15.38.jpg.jpeg

 

 

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>