Knivdrama i Åre

Förra helgen var det åter dags för kurshelg i Åre.
En nyttig och mycket lärorik övning denna helg var att vi fick dissikera en räv för att kolla muskler och senor mm. Det är en sak att kika på allt sådant i en bok, men när det blir på riktigt får man en större förståelse för hur saker och ting hänger ihop. Även jag fick ju en kniv att tillgå men efter att ganska tidigt på lektionen råkat göra ett snitt i min egen arm (som vanligt när jag får en kniv i handen..) så blev jag degraderad från ortoped till syster (med förhållningsorder om att inte använda den vassa delen på kniven)

Lene och Jossan lyssnar koncentrerat på vad det nu är Frida berättar

Lene och Jossan lyssnar koncentrerat på vad det nu är Frida berättar

En hel del massage har det blivit denna helg också. På lördagen kom det gäster utifrån som fick sina hundar genomgångna och masserade av oss. På söndagen övade vi på egna eller andras hundar i klassen. Jag och Lene provade min nya massagebänk. Fungerade bra att köra tandem massage på den. Mina knän jublar över att de fortsättningsvis kommer att slippa vara dubbelvikta som de varit när jag masserat på golvet.

Massage pågår - stör ej!

Massage pågår – stör ej!

Melvin njuter av massagen han får av Elin.

Melvin njuter av massagen han får av Elin.

Även Melvin fick sig lite massage av Elin. Gissa om det var uppskattat?

Nu kommer det att bli hårdkörning framöver med plugg av muskler. Ursprung, fästen och funktion ska visst sitta som berget nästa tillfälle i maj då det blir prov på det. En hel massa muskler som ska läras in så jag är nästan orolig att det kommer att bli ont om plats på hårddisken i hjärnan. Borde man kanske ta och göra någon säkerhetskopiering för säkerhets skull…?!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>