Mina träningskompisar..

Som vanligt i senaste laget har jag börjat träna in bruksmomentens klurigaste moment ”framåtsändande” ca 1,5 månad innan planerad tävling.. Ett moment som består av massor av delmoment och som det krävs en grupp av människor att träna i. Eftersom det ibland är svårt att få till träningstillfällen med andra har jag min alldeles egna lilla träningsgrupp bestående av dessa filurer. De må vara lite smala, tippar lite lätt och tappar huvudet ibland men de får helt enkelt duga då jag ibland tränar då mina kompisar inte kan ställa upp.

Kanske inte min snyggaste kompis men han ställer alltid upp i ur och skur ;-)

Kanske inte min snyggaste kompis men han ställer alltid upp i ur och skur ;-)

Melvin tycker att det är aaaningen tjatigt med lydnadsträning. Han är helt säääker på att han redan kan alla moment oklanderligt. Balans på stubbe däremot är en utmaning.

Alternativ till vanlig lydnadsträning. Balans på stubbe.

Alternativ till vanlig lydnadsträning. Balans på stubbe.

Bookmark the permalink.

One Response to Mina träningskompisar..

  1. Linda says:

    Klart Melvin kan alla moment perfekta, vad trodde du? ;) Kan tänka mig att dina träningskompisar är lätta att ha att göra med…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>