Han är för söt för en roll..

Tänk att ett tag trodde jag att Melvins skådespelarkarriär med tillhörande egen inkomst äntligen skulle sätta fart. Men icke!!
Tar storyn från början. Blev uppringd av en man som ville tipsa filmteamet om min ”duktiga” hund som han sa. (Melvin gjorde ju en liten uppvisning på Hundens dag som en del tyckte var lite rolig.) De ska spela in en film med Rolf Lassgård i grannbyn och de behövde en hund. Skoj tyckte jag och fick senare ett samtal från en tjej från filmteamet som ville träffa oss. Jag borstade upp Melvin så han glänste och åkte dit.
”Oj vad söt han är sa regissören… Jag vill ha en mer byrackeaktig hund…”
”Hmm ja då är det nog inte mina hundar du letar efter tyckte jag….”
Så de där filmdrömmarna gick i kras men en stjärna är han ändå min alldeles för söta hund. :-)

Tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Han är för söt för en roll..

  1. MarryU says:

    I do not see many comments here, it means you have not many visitors. I know how to make your site go viral. If you want to know just search in google for:
    Irsrod’s method to go viral

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>