Plattan i botten!

Maj är en intressant månad. Dess kvällar verkar liksom boka upp sig av sig själv… Senaste tiden har det varit simträning, spårning, sök och lydnadsträning i en härlig blandning. Dessutom ska jag klura ut ett litet uppvisningsnummer som Melvin ska uppträda med på klubbens ”Hundens Dag”.  Dagarna går som sagt väldans fort och nog för att han är smart hunden men han bör väl få mer än ett par dagar på sig kanske för att träna in det han ska göra också…
Ikväll är det kursdags igen. Ska bli skoj att få börja träna lite hundmöten med mina deltagare. :-D

Tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>