Gult är inte alls fult!

Har kikat lite på flytvästar till de fyrbenta nu när det börjar dags snart för utesim för dem. Ungefär vid  18 grader kan de nog börja simträna utomhus hade jag tänkt. Jag däremot som vill ha cirkus 38 grader i vattnet får nog vänta ett tag till..
BC_0420_4819

När hundarna simmar i poolen har de denna väst, en Baltic special som fungerar utmärkt till dem. Flera remmar som går att ställa så att den passar och sitter ordentligt. Ca 700:- verkar den hamna på ungefär när jag letar på nätet. Får nog bli till att klicka hem en sådan. :-)
Tycker det är perfekt att ha flytväst på hundarna även om båda är duktiga på att simma. Dels är det en bra och rätt billig livförsäkring ifall olyckan i någon form skulle vara framme. Dessutom är handtaget på ryggen superbra ifall man behöver hjälpa dem upp på bryggan mm.

Tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Gult är inte alls fult!

  1. Linda says:

    gult gillas, Penny har en sån här baltic flytväst. Izzie har en rosa från hurtta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>