Ur led är tiden

Tiden, vart tar den vägen egentligen? Jag är en rätt aktiv människa, en människa som har lite svårt att säga nej och med en aning kontrollbehov. Dåliga egenskaper att synka ihop som det verkar. Tiden är ständigt en bristvara och tyvärr får inte allt jag vill göra plats i den där förbenade kalendern. Jobb, skola, föreningsliv, egen firma, egna hundarna, familj och vänner, marktjänst i hemmet, eget välmående… Ständigt detta prioriterande och dessa tankar att jag får skjuta upp det och det till imorgon. Jo känslan av att inte räcka till för allt jag borde göra finns där så ofta. En gnagande känsla av dåligt samvete för allt man prioriterar bort, oftast blir det vänner och familj som får stå tillbaka, de finns ju inte med i bokningarna i almanackan men är ack så viktiga ändå.. Hur får man till detta tidspussel så att alla blir nöjda, inklusive jag? Hur gör alla andra? Kanske jag helt enkelt måste lära mig att säga NEJ tack ibland?

wpid-20140601_124853.jpgMelvin tar en liten lur i väntan på att matte ska få mer tid..

Tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ur led är tiden

  1. Linda says:

    känns bekant :( hittar du någon lösning på det hela så hojta till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>