Semestern över för denna gång..

Ja så har semestern passerat och jag har åter börjat jobba. Massor med bilder har tagits som jag tänkte att jag skulle lägga ut här men med den fantastiska sommar vi har så har jag prioriterat att vara ute i solen istället för att knacka på datortangenter. ;-)
Vi tar det pö om pö istället så håll ut så kommer uppdateringar eftersom.

Börjar med den bästa nyheten: I måndags var jag och hundarna ner till Redog i Västerås för ett återbesök och koll av Quintus onda has, tillika en seniorkoll beställd till Melvin.
Stefan på Redog kom med jättegoda nyheter: Quintus har läkt ihop jättebra och är nu så gott som frisk! Kändes fantastiskt då vi kämpat med detta ett år ungefär. Melvin fick sig också en genomgång av Stefan som inte kunde tro att 11-åriga Melvin kunde vara äldre än 6 år.:-) Han sa att hunden är mycket fin för sin ålder. Med så fint omdöme var matte stolt som en tupp när hon styrde kosan hemåt igen.
wpid-20140804_145242.jpg

Appropå Melvin så tävlade han i fredags högreklass sök.. i cirka 3 min… innan han lyckades med bedriften att tappa rullen runt halsen. Så då var det färdigtävlat eftersom hans orutinerade matte inte hade med sig en reservrulle. Gissa om hon någonsin kommer att glömma det framöver?! Melvin var dock inte alls ledsen då han inkasserade sina köttbullar ändå. ;-)

wpid-20140720_191847.jpg

Bookmark the permalink.

One Response to Semestern över för denna gång..

  1. Linda says:

    Så härligt med sådana här besked från Stefan. Är med stolt som en tupp över Melvin, både vad han presterar på tävlingsbanan, men också över allt annat. Tack för att du tar hand om honom (och Quintus) så väl!!! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>