Årehelg!

wpid-2015-05-18-23.56.28.jpg.jpeg

Åre bjuder på vyer som heter duga.

Så var då ännu en helg i Åre till ända. Nu är det bara några få träffar kvar. Känner redan lite ångest för den där dagen när vi är klara med utbildningen och det är ”skarpt läge” som gäller. Helgen bjöd först av allt på myologiprovet. Det var då upp till bevis för om allt plugg hade lönat sig. Det hade det :-D Redan dagen efter fick vi resultatet och jag hade 95% rätt vilket jag är väldans nöjd med.wpid-2015-05-18-16.40.20.jpg.jpeg

Efter provet firade vi med lite vin..

Efter provet firade vi med lite vin..

Fredag kväll kom alla klasskamrater och lärare Frida på besök till den stuga vi hyrt för att grilla. Jättetrevligt att få surra, äta och dricka lite vin tillsammans.

Grillning med klassen hann vi också med denna helg.

Grillning med klassen.

Helgens upplägg bestod mest i praktiska övningar vilket jag tycker är det roligaste vi kan göra. Både torsdag och lördag hade vi ”kunder” som kom till oss och fick sina hundar genomgångna och masserade. Mycket lärorikt att få ”använda” okända hundar.

wpid-2015-05-19-14.56.03.jpg.jpeg

Isa får sig en genomgång av Frida

I augusti är det meningen att vi ska vara klara. Så tills dess återstår det att försöka få mer praktisk övning hemmavid och fila på ett examensarbete. Utbildningen kommer dessutom att avslutas med ett teoretiskt och ett praktiskt prov. Hua, känns som tiden fram tills dess kommer att gå väldigt fort!

Beardisar på hög..

Beardisar på hög..

wpid-2015-05-18-23.48.48.jpg.jpeg

Härligt med lite vila..

wpid-2015-05-19-15.01.55.jpg.jpeg

De där hundarna som aldrig ligger i sängen hemma..

Gårdagen kanske hade behövt vara lite lugn då jag känt mig supersliten de senaste veckorna. Men vila får man gör när man är död så istället for jag till brukshundklubben efter jobbet och byggde bana och förberedde inför torsdagens mh. Hann även med att träna hundarna liiiite. På tok försent ramlade jag i säng och hade nog somnat innan jag landat med huvudet på kudden. :-)

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>